تعمیر اینورتر

آنلاین کارگاه با داشتن سال‌ها تجربه در حوزه تعمیر اینورتر بصورت تخصصی و حرفه ای فعالیت می‌نماید. عیب یابی و  تعمیر انواع اینورتر و تعمیر اینورتر صنعتی از دیگر خدماتی است که آنلاین کارگاه در حوزه اینورتر ارائه می‌دهد.

با توجه به این موضوع که اینورترها دارای ورودی تک فاز و سه فاز می‌باشند و تعمیر هرکدام نیازمند مهارت تخصصی می‌باشد. کارگاه آنلاین با استفاده از نیروهای متخصص و مجرب، تعمیر اینورتر تک فاز و تعمیر اینورتر سه فاز را نیز بصورت تخصصی و حرفه ای انجام می‌دهد.

کارگاه آنلاین بهترین مرکز تخصصی تعمیر اینورتر در تهران می‌باشد. زیرا با سال‌ها تلاش با ارائه بهترین خدمات در زمینه تعمیر اینورتر توانسته رضایت مشتریان خود را جلب نماید.

تعمیر اینورتر 12 به 220، تعمیر اینورتر LS نیز از دیگر خدماتی است که آنلاین کارگاه در حوزه تعمیرات اینورتر به متقاضیان این حوزه ارائه می‌دهد.

به دلیل حساس بودن تعمیرات اینورتر همچنین امکان بروز ایراد و خطا حتی با وجود دقت در خرید و کیفیت و برند مراجعه به مرکز تخصصی برای تعمیر انواع اینورتر دارای اهمیت بسیار بالایی است. متخصصین آنلاین کارگاه با استفاده از کادری متخصص و مجرب همچنین سالها سابقه در زمینه تعمیر اینورترهای صنعتی و … آماده اراده خدمات به بهترین شکل به شما هستند.

هزینه تعمیر اینورتر

همانطور که می‌دانیم اینورتر دارای انواع مختلفی می‌باشد. بنابراین با توجه به میزان آسیب دیدگی و نوع اینورتر مقدار هزینه تعمیر اینورتر متفاوت می‌باشد. پس هزینه تعمیرات اینورتر مشخص و ثابت نیست. شما عزیزان برای اطلاع از هزینه تعمیر اینورتر خود می‌توانید با  شماره های : 09193200369 و 02166927119 با کارشناسان کارگاه آنلاین تماس بگیرید و با دریافت مشاوره رایگان نسبت به تعمیر انواع اینورتر اقدام نمائید.

اینورتر چیست ؟

همانطور که می‌دانیم اینورتر به عنوان یک تبدیل کننده وظیفه تبدیل برق DC به AC را دارد. اینورتر به عنوان بخشی از درایو صنعتی وظیفه اصلی تامین برق مورد نیاز کاربران با ولتاژ مورد نیاز و مناسب را دارد. نام تجاری اینورتر صنعتی variable frequency drive  می‌باشد و به اختصار VFD  نامیده می‌شود.

اینورتر یکی از تجهیزات صنعتی برای کنترل دور الکتروموتورها است که مجموعه پیچیده‌ای از قطعات داخلی را در خود جای می‌دهد. دلایل زیادی برای خرابی اینورتر وجود دارند که برای بررسی آن‌ها باید از افراد متخصص و حرفه‌ای در این زمینه کمک بگیرید. قسمت‌های مختلف اینورتر مانند برد اصلی، برد کنترل و ترانسفورماتورها قابلیت تعمیر دارند. اولین مرحله از فرایند تعمیر این دستگاه عیب یابی است که با استفاده از تجهیزات متناسبی مانند مولتی متر انجام می‌شود. در ادامه به فرایند تعمیر اینورتر و نکات مهم برای جلوگیری از خرابی آن بیش‌تر می‌پردازیم.

رایج‌ترین دلایل خراب شدگی اینورتر

اینورتر یا درایو صنعتی به عنوان یکی از تجهیزات مهم در صنایع مختلف حساسیت و پیچیدگی بالایی دارد؛ بنابراین هنگام استفاده از آن باید نکات مهمی را رعایت کنید تا از آسیب رساندن به دستگاه جلوگیری شود. دلایل زیادی برای خراب شدگی اینورتر وجود دارند که آشنایی با آن‌ها در نگهداری از این دستگاه کمک زیادی به شما می‌کند؛ بنابراین در ادامه برخی از مهم‌ترین آن‌ها را بررسی می‌کنیم تا با دیدی بازتر در این زمینه عمل کنید.

  • سوختن خازن‌ها یکی از مهم‌ترین دلایل ایجاد خرابی در اینورتر محسوب می‌شود؛ زیرا این قطعه‌های کوچک در نقاط زیادی از اینورتر برای فراهم کردن جریان مستقیم به کار می‌روند.
  • بی توجهی و تمیز کردن فن خنک کننده یکی از دلایل ایجاد صداهای اضافی هنگام کار کردن اینورتر است؛ بنابراین مشکلات زیادی در عملکرد این دستگاه ایجاد می‌کند.
  • اشتباه نشان دادن کدهای خطا در صفحه نمایش اینورتر یکی دیگر از مشکلات رایجی است که عملکرد دستگاه را با اختلال مواجه می‌کند.
  • ایجاد صدا توسط آلارم هشدار دهنده به صورت مداوم و بدون قطع شدن یکی از مهم‌ترین دلایل وجود خرابی مانند کار نکردن فن خنک کننده در اینورتر است.
  • ضعیف شدن وضعیت باتری مانند کاهش الکترولیت‌های آن یکی از مهم‌ترین دلایل خرابی اینورتر است؛ بنابراین باید بررسی‌های دوره‌ای را به صورت منظم انجام دهید.
  • فیوزهای برق اینورتر حساسیت بالایی در برابر خراب شدگی دارند و در صورت اتمام طول عمر آن‌ها باید تعویض شوند.
  • IGBTدر اثر حرارت بالا یا اتمام طول عمر دچار خراب شدگی می‌شوند که برای جلوگیری از ورود آسیب به اینورتر باید تعویض شوند.

تعمیر قسمت‌های مختلف اینورتر

اینورتر از بخش‌های داخلی مختلفی تشکیل شده است که برای تعمیر آن‌ها باید عیب یابی و مراحل منحصر به فردی طی شوند. برد اصلی یکی از قسمت‌های اصلی اینورتر محسوب می‌شود که مت زیادی از خرابی‌های دستگاه را به خود اختصاص می‌دهد. در ادامه برخی از بخش‌های مهم اینورتر که سهم زیادی در خرابی‌ها دارند را بررسی می‌کنیم.

برد اصلی

این قسمت به عنوان مغز هوشمند اینورتر عمل می‌کند و تمامی فرمان‌های لازم را به دیگر قطعه‌های دستگاه می‌فرستد. اجزا زیادی بر روی برد اصلی وار می‌شوند که اختلال در عملکرد آن‌ها می‌تواند کارکرد دستگاه را مختل کند. در این شرایط با عیب یابی برد اصلی قطعه‌های خراب را شناسایی کرده و تعمیر یا تعویض می‌شوند.

برد کنترل

برد فرمان یا کنترل که با ساختارهایی شبیه به ترانزیستور در اینورترها به کار می‌رود وظیفه کنترل جریان خروجی از دستگاه را دارد. این قطعه به صورت یک کارت ۳۰ پایه در جلو ترانزیستور قرار می‌گیرد. در صورتی که برد کنترل با مشکل مواجه شود از روشن شدن مجدد دستگاه جلوگیری می‌کند.

ترانسفورماتور

مبدل‌هایی که درون اینورتر قرار دارند و انرژی الکتریکی را بدون تغییر در ماهیت آن انتقال می‌دهند یکی از قسمت‌های مهم دستگاه محسوب می‌شوند. هسته به کار رفته در این مدل‌ها را در 2 حالت کلی آهنی و سیم پیچی قسیم بندی می‌کنند. هنگام استفاده از ترانسفور موتورها ولتاژ را از کم به زیاد به طور آهسته افزایش دهید تا خازن‌ها دچار ترکیدگی نشوند؛ زیرا احتمال خرابی اینورتر در این حالت بالا است.

IGBT

ترکیب 2 ترانزیستور مختلف موجب به وجود آمدن IGBT برای اینورترهای مختلف می‌شود که با استفاده طولانی مدت دستگاه دچار افزایش حرارت شدید می‌شوند. فن‌های خنک کننده وظیفه کاهش گرما تولید شده توسط این ترانزیستورها را دارند. در صورت خرابی در سیستم خنک کننده IGBT دچار مشکل شده و عملکرد اینورتر را مختل می‌کنند.

چگونگی تعمیر اینورتر

اینورتر یا درایو مجموعه‌ای از چند قسمت داخلی است که هر کدام از آن‌ها در صورت خرابی باید عیب یابی و رفع مشکل شوند. استفاده از تجهیزات متناسب با اینورتر و داشتن دانش فنی بالا برای برطرف کردن انواع مشکلات ضروری است. اولین مرحله از این فرایند عیب یابی اینورتر و پی بردن به علت بروز اختلال عملکردی تلقی می‌شود.  قسمت‌های مختلف اینورتر با استفاده از ابزارهای مخصوص مانند مولتی متر بررسی شده و در صورت عدم برطرف شدن مشکل به سراغ مرحله بعدی می‌رویم. تست عملکردی IGBT یکی از مراحل مهم تعمیر اینورتر است که به دو روش مولتی متر و بستن مدار آزمون انجام می‌شود. اتصالات و مدارهای اینورتر بخش زیادی از مشکلات عملکردی را به خود اختصاص می‌دهند که به راحتی با مشاهده بصری یا استفاده از ابزارهای اندازه‌گیری مانند مولتی متر می‌توانید آن‌ها را بررسی کنید.

نکات مهم برای جلوگیری از خرابی اینورتر

پایش فعالیت و بررسی‌های دوره‌ای اینورتر یکی از مهم‌ترین راه‌های جلوگیری از بروز خرابی‌های دستگاه است که به راحتی می‌توانید آن‌ها را انجام دهید. در نظر گرفتن طول عمر قطعات و تعویض آن‌ها در مدت زمان مقرر یکی از نکات مهم در این زمینه است؛ همچنین در ادامه چند مورد دیگر از مهم‌ترین نکاتی که از خرابی اینورتر جلوگیری می‌کنند را به طور خلاصه بررسی می‌کنیم.

  • منبع تغذیه ورودی به دستگاه را از لحاظ ولتاژ و جریان بررسی کنید تا از درست بودن مقادیر آن مطمئن شوید.
  • دستگاه از لحاظ عملکردی و نداشتن هیچگونه لرزشی باید بررسی شود و در صورت وجود علائم نسبت به رفع آن اقدام کنید.
  • اتصالات ورودی و خروجی از اینورتر را از لحاظ گرم شدن بررسی کنید؛ زیرا مشاهده هرگونه تولید گرما در این زمینه غیر عادی است.
  • پره‌های روی فن و موتور سیستم خنک کننده را به صورت دوره‌ای چک کنید که در صورت وجود مشکل برطرف شوند.
  • خازن‌ها به عنوان بخش‌های عملکردی مهم در اینورتر شناخته می‌شوند که پس از ۴۰ هزار ساعت یا ۴.۵ سال کار کرد باید تعویض شوند.

هزینه‌های تعمیر اینورتر

تعمیر اینورتر به دلیل پیچیدگی و حساسیت بالا اجزا داخلی دستگاه به مهارت و دانش فنی بالایی نیاز دارد؛ بنابراین برای دریافت خدمات در این زمینه باید به مراکز تخصصی با حضور تکنسین‌های حرفه‌ای در زمینه تعمیرات اینورتر مراجعه کنید. هزینه نهایی تعمیر این دستگاه با توجه به وسعت خرابی و مدت زمان کارکرد تعمیرکار بر روی آن محاسبه می‌شود؛ بنابراین اعلام قیمت دقیق برای تعمیر انواع مشکلات اینورتر امکان‌پذیر نیست و باید بررسی تخصصی انجام شود.

مراکز متعددی در زمینه ارائه خدمات تعمیرات لوازم صنعتی مانند اینورتر فعالیت می‌کنند که با ارزیابی آن‌ها می‌توانید بهترین گزینه را انتخاب کنید؛ زیرا مرکز خدماتی که برای این منظور انتخاب می‌کنید نقش زیادی بر روی تعیین هزینه تعمیرات می‌گذارد. دریافت خدمات تعمیر اینورتر به صورت ضمانتی با پشتیبانی همه جانبه یکی از ویژگی‌های کاربردی است که برای داشتن آن باید هزینه بیش‌تری بپردازید.

سخن پایانی

تعمیر اینورتر در بخش‌های داخلی مختلف دستگاه انجام می‌شود که برای اولین اقدام یابد عیب یابی توسط افراد حرفه‌ای در این زمینه‌ انجام شود. دلایلی مانند منبع تغذیه نادرست یا بی توجهی به سرویس دستگاه موجب بروز خرابی در اینورتر می‌شوند. برد اصلی برد کنترل و مبدل‌های اینورتر بخش‌های عملکردی مهمی هستند که میزان زیادی از خرابی‌ها را به خود اختصاص داده‌اند. هزینه نهایی تعمیر خرابی‌های اینورتر مقدار ثابت مشخصی نیست و به عوامل متعددی مانند وسعت خرابی و نوع مرکزی دریافت خدمات بستگی دارد. رعایت برخی نکات مانند تعویض قطعات در صورت پایان طول عمر، بررسی ولتاژ  و جریان ورودی بخش زیادی در جلوگیری از بروز خرابی اینورتر ایفا می‌کنند.