تعمیر PLC

کارگاه آنلاین با کسب سالها تجربه و مهارت در عیب یابی پی ال سی، تعمیر PLC، تعمیر انواع پی ال سی و …  بهترین مرکز تعمیرات پی ال سی در تهران است. بنابراین کارگاه آنلاین آماده خدمات رسانی به تمامی عزیزان در حوزه تعمیرات پی ال سی بصورت حرفه ای و تخصصی می‌باشد.

امروزه کاربرد پی ال سی (PLC) در صنعت و برق بسیار گسترش یافته است. از همین رو تعمیر پی ال سی کار بسیار حساس و تخصصی است زیرا خرابی پی ال سی ها باعث متوقف شدن تمام فرایندهایی که به PLC وابسته است، می‌گردد.

به دلیل قیمت بالای پی ال سی ها، تعمیر PLC هرکسی نیست و تعمیر انواع PLC نیازمند تخصص و تجربه می‌باشد.

همانطور که می‌دانیم انواع مختلفی از PLCها در بازار و صنعت موجود است. یک تعمیرکار متخصص پی ال سی باید توانایی عیب یابی PLC، تعمیرات تمام پی ال سی ها را داشته باشد.

تیم حرفه ای و متخصص آنلاین کارگاه توانایی تعمیرات انواع PLC از جمله تعمیر PLC زیمنس، تعمیر پی ال سی دلتا، آلن بردلی و … را بصورت حرفه ای دارد.

مرکز تخصصی تعمیرات PLC در تهران

برای تعمیرات پی ال سی می‌توانید با آسودگی خاطر  با شماره 09193200369-02166927119 تماس حاصل فرمائید. تیم پشنتیبانی کارگاه آنلاین بصورت 24 ساعته آماده پاسخی دهی و مشاوره رایگان به شما عزیزان برای تعمیر ‌انواع PLC  میباشد.

تعرفه تعمیرات پی ال سی

با توجه به متفاوت بودن میزان و نوع خرابی و همچنین نوع پی ال سی امکان تعرفه ثابت وجود ندارد. برای استعلام قیمت تعمیر PLC با تماس با کارشناسان آنلاین کارگاه از مشاوره رایگان و … بهره‌مند گردید.

پی ال سی چیست؟

پی ال سی که مخفف Programmable Logic Controller  است به معنی کنترل کننده منطقی قابل برنامه ریزی می باشد.
plc مثل یک کامپیوتر است اما کامپیوتری که برای شرایط خاص صنعتی ساخته شده. طراحی پی ال سی ها به گونه ای است که بتواند نسبت به دمای زیاد، رطوبت یا خشکی و گرد و غبار مقاوم باشد.

پی ال سی که در انواع مختلفی هم تولید می شود به طور کلی دارای بخش های اصلی زیر است:

  1. ماژول منبع تغذیه
  2. واحد پردازشگر مرکزی (CPU)
  3. ماژول ورودی
  4. ماژول خروجی

    انواع مختلف PLC

    • PLC دلتا
    • PLC B&R   (بی اند آر )
    • PLC نیروگاه
    • PLC آلن برد لی
    • PLCزیمنس

وظایف بخش های درونی plc

  • ماژول منبع تغذیه : وظیفه این بخش تامین برق مورد نیاز کل دستگاه است.
  • ماژول cpu و حافظه: اجرای برنامه های پی ال سی از وظایف این قطعه است.
  • ماژول های ورودی و خروجی: منطق دنیای بیرون مثل دما، حرارت و … را برای پی ال سی قابل درک میکنند.

بطور کلی plc به این جهت در سیستم های صنعتی به کار برده می شود که فرآیند های صنعتی را اتوماتیک کند.

بصورت خلاصه کلیات یک دستگاه پی ال سی شرح داده شد، اما مسئولان یک مجموعه صنعتی باید بدانند در صورتی که PLC  هر بخش از مجموعه دچار خرابی شد برای تعمیر PLC  به چه کسانی مراجعه کنند.

کارشناسان و متخصصان آنلاین کارگاه که در حوزه پی ال سی بسیار خبره می باشند جهت  تعمیر انواع PLC ها آمادگی ارائه تمامی خدمات را دارند. شما کافی است با شماره های زیر تماس بگیرید تا از مشاوره، راهنمایی، خدمات و تعمیرات مجموعه آنلاین کارگاه بهره مند شوید.

09193200369

02166927119

 

تعمیر انواع PLC

تعمیر انواع plc

Plc یک حافظه قابل تنظیم و کنترل کننده است که در صورت نگهداری نادرست یا گذر زمان به تعمیر یا تعویض نیاز پیدا می‌کند. استفاده از ابزارها و تجهیزات مناسب جهت عیب یابی انواع plc و به کار بردن راه حل‌های مناسب برای برطرف کردن آن‌ها باید توسط افراد حرفه‌ای در این زمینه انجام شود. قسمت‌های مختلف این سیستم مانند پردازنده منبع تغذیه و صفحه نمایش دچار خرابی‌های متعددی می‌شوند؛ بنابراین در ادامه به فرایند تعمیر انواع plc و نکات مهم در نگهداری درست آن‌ها بیش‌تر می‌پردازیم.

نحوه عیب یابی plc

بررسی مشکلات plc و عیب‌یابی آن‌ها با برنامه نویسی دستی یا کامپیوترها انجام می‌شود که به دانش فنی و تخصص کافی در این زمینه نیاز دارد. درصد بالایی از مشکلات plc مربوط به داده‌های میدانی و I/O هستند. عیب یابی پردازشگر یا سی پی یو در این سیستم‌ها به عنوان بخشی کاربردی و مهم در عملکرد صحیح سیستم باید به طور دقیق انجام شود؛ زیرا تعداد زیادی از مشکلات ناشی از اختلال عملکردی CPU هستند.

در عیب یابی plc از تجهیزات متناسبی با شکل مورد نظر استفاده می‌شود که کار کردن با آن‌ها نیازمند دانش فنی و تخصص کافی است. برنامه‌های نردبانی برای کارکرد انواع plc ضروری هستند که بروز خطا فنی در آن‌ها موجب اختلال در عملکرد کلی سیستم می‌شود. عیب یابی سیم کشی ورودی و خروجی از انواع plc یکی دیگر از اصول مهم در عیب یابی است که پیش از انجام اقدامات پیچیده باید آن را بررسی کنید.

تعمیر انواع قسمت‌های plc

Plc یک حافظه ساختاری است که می‌توان دستورهایی از پیش تعیین شده‌ای را به آن القا کرد تا مجموعه‌ای را کنترل کند. این سیستم از اجزای داخلی متعددی تشکیل شده است که هر کدام از آن‌ها در اثر گذر زمان دچار مشکلاتی می‌شوند. روش‌های تعمیر یا تعویض قطعات با توجه به عیب یابی اولیه توسط کارشناسان متخصص در دستور کار قرار می‌گیرند. در ادامه برخی از مهم‌ترین قسمت‌های plc که با مشکلات عملکردی متعددی مواجه می‌شوند را به طور خلاصه بررسی می‌کنیم.   

پردازشگر

این قسمت یکی از کلیدی‌ترین بخش‌های موجود در انواع plc‌های مختلف است که تمامی فعالیت‌ها و تصمیم‌های لازم را اجرا می‌کند. پردازشگر یا سی پی یو با گذشت زمان  کارکرد طولانی مدت دچار مشکلات متعددی می‌شود؛ بنابراین می‌توانید علائمی از این اختلال عملکردی را در قسمت‌های مختلف مانند حافظه مشاهده کنید. برطرف کردن مشکلات این قسمت با توجه به عیب‌یابی اولیه با تعویض یا تعمیر سی پی یو انجام می‌شود.

منبع تغذیه

تعیین ولتاژ ورودی به plc با استفاده از منبع تغذیه انجام می‌شود که در صورت اختلال در عملکرد این قسمت تمامی فرایندهای کنترل و برنامه‌ریزی سیستم به هم می‌ریزد؛ زیرا plc توانایی تنظیم طلاعات و صدور فرمان‌های ضروری را نخواهد داشت. این قسمت به دلیل تولید گرما زیاد در بالاترین قسمت پنل قرار می‌گیرد تا دیگر قسمت‌های سیستم دچار مشکل نشوند. منبع تغذیه قطعه‌ای استهلاکی است که در گذر زمان دچار فرسایش شده و باید آن را تعویض کنید.

کلید تنظیم حرارت

این قسمت برای روشن خاموش کردن الکتروموتورهای صنعتی به کار می‌رود که در تابلوهای برق به راحتی می‌توانید انواع آن‌ها را مشاهده کنید. این کلید وظیفه قطع جریان در صورت اضافه بار الکتریکی را دارد تا از ورود آسیب به بخش‌های حیاتی الکتروموتورها جلوگیری کند. خرابی کلید تنظیم حرارت plc در اثر عوامل مختلفی مانند تغییرات شدید دمایی یا استفاده طولانی مدت بروز می‌کند.

صفحه نمایش HIM

مانیتور انواع plc که برای برنامه‌ریزی  کنترل داده‌های ورودی یا خروجی به کار می‌رود از مجموعه نرم‌افزارها و سخت‌افزارها تشکیل می‌شود. اختلال در کارکرد هر کدام از این قسمت‌ها عدم کارکرد درست HIM را به دنبال دارد که در این شرایط باید از تکنسین‌های حرفه‌ای در این زمینه کمک بگیرید؛ همچنین باید توجه داشته باشید که مشکلات سخت‌افزاری در این زمینه در مقایسه با نرم‌افزاری بیش‌تر هستند.

رایج‌ترین دلایل خرابی انواع plc

دلایل متعددی برای خرابی انواع plcی‌ها وجود دارند که آشنایی با آن‌ها در رفع مشکلات عملکردی کمک زیادی به شما می‌کند؛ زیرا اجزا داخلی این سیستم از پیچیدگی و حساسیت بالایی برخوردار هستند و برای رفع مشکل باید آگاهی کاملی نسبت به دلایل خرابی و کارکرد هر یک از قطعه‌ها داشته باشید. در ادامه برخی از رایج‌ترین دلایل خرابی انواع plc را به طور خلاصه بررسی تا با دیدی بازتر در این زمینه تصمیم‌گیری کنید.

  • ماژول پردازنده یکی از اصلی‌ترین قسمت‌های عملکردی انواع plc محسوب می‌شود که هشدارهای موجود در مورد اختلال‌های عملکردی سیستم را از طریق پنل نشان می‌دهد؛ بنابراین خرابی در این قسمت موجب بروز مشکل در کارکرد سیستم می‌شود.
  • اتصال ارت یا زمین یکی از مهم‌ترین ایل اختلال عملکردی انواع plc محسوب می‌شود که برای بررسی این موضوع می‌توانید از مولتی مترها استفاده کنید؛ همچنین عیب یابی بصری و تعویض سیم‌کشی‌های فرسوده در این زمینه کارساز خواهد بود.
  • در مرحله بعدی باید ولتاژ منبع تغذیه یا جریان ورودی به plc را با ابزارهای متناسب اندازه‌گیری کنید؛ زیرا مغایرت در نوع جریان یا میزان ولتاژ ورودی با داده‌های مشخص شده توسط سازنده موجب اختلال در عملکرد سیستم می‌شود.
  • چک کردن باتری‌های موجود درون plc یکی دیگر از دلایل خرابی این سیستم را نشان می‌دهد. باتری‌ها برای جلوگیری از نابودی اطلاعات هنگام قطع جریان برق به کار می‌روند.
  • وجود مشکل در سیستم ارتباطی plc با دیگر دستگاه‌های موجود در مدار یکی از رایج‌ترین دلایل خرابی حسوب می‌شود؛ بنابراین می‌توانید از افراد یا مراکز معتبر برای بررسی این ارتباط کمک بگیرید.

هزینه تعمیر انواع plc

plc به عنوان یک سیستم پیچیده دارای اجزا مختلفی است که هر کدام از آن‌ها باید عیب یابی منحصر به فرد خود را طی کنند؛ بنابراین در صورت وجود خرابی تا زمان بررسی دقیق مشکلات عملکردی و علت بروز آن‌ها امکان تعیین هزینه نهایی تعمیرات وجود ندارد. در صورت گستردگی مشکلات عملکردی plc هزینه‌های تعمیر یا تعویض تا حد زیادی افزایش می‌یابند؛ همچنین زمانبر بودن تعمیرات مورد نیاز تاثیر زیادی در این زمینه می‌گذارند. مراکز تعمیراتی که برای دریافت انواع خدمات در زمینی plc انتخاب می‌کنید یکی دیگر از نکات مهم برای تعیین هزینه نهایی محسوب می‌شود.

نکاتی برای جلوگیری از خرابی انواع plc

آشنایی با برخی نکات از خرابی‌های زودهنگام انواع plc جلوگیری می‌کند و موجب صرفه‌جویی در هزینه و انرژی می‌شود. سرویس و پایش عملکرد انواع plc یکی از مهم‌ترین نکات برای جلوگیری از خرابی این سیستم است.  برخی از این عوامل به راحتی و با اصلاح ساده قابل انجام هستند که در ادامه برخی از مهم‌ترین آن‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

  • باتری را در مدت زمان مقرر با روشن شدن چراغ ال ای دی تعویض کنید.
  • دما و رطوبت محیط را با توجه به مقدارهای مشخص شده توسط شرکت سازنده تنظیم کنید.
  • فیلتر و لوازم‌های جانبی متصل به انواع plc را به طور منظم تعویض یا تمیز کنید.
  • منبع تغذیه، ورودی و خروجی‌های plc را با استفاده از تجهیزات مناسب به طور دوره‌ای چک کنید.
  • محیط کار plc را همواره تمیز نگه دارید تا از رسوب آلودگی و نشستن گرد و غبار بر روی قطعات آن جلوگیری شود.

سخن پایانی

تعمیر انواع plc برای حفظ عملکرد سیستم حافظه و کنترلی در سطح بالایی انجام می‌شود که به مهارت و دانش فنی کافی در زمینه الکترونیک و تجهیزات صنعتی نیاز دارد. نامناسب بودن منابع تغذیه، اتصالات نادرست و برقرار نبودن ارت از مهم‌ترین دلایل خرابی انواع plc هستند. برای برطرف کردن مشکلات عملکردی در اولین اقدام باید عیب یابی مناسبی را انجام دهید که با استفاده از تجهیزات مناسب مانند مولتی متر امکان‌پذیر است. هزینه انجام تعمیرات plc با توجه به وسعت خرابی و میزان زحمت آن تعیین می‌شود. رعایت برخی نکات مانند تمیز کردن محیط کار plc و حفظ دما یا رطوبت محیط نقش زیادی بر روی کاهش میزان خرابی سیستم دارند.